Οκτώβριος, 2017

Δευ02Οκτ21:00OOOO – THE DREAM OF GOGOLΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ SFUMATO LABORATORY THEATRE -ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ21:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΝΕΤΟΝ»

Τιμή

10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο. Προσκλήσεις σε κατόχους κάρτας ανεργίας

Event Details

Mια διαφορετική ματιά στο άφθαρτο έργο του Γκόγκολ, στην πολυβραβευμένη παράσταση του πλέον φημισμένου βουλγαρικού πειραματικού σχήματος, η οποία περιόδευσε σε άφθονα διεθνή θεατρικά events και forum.

Το Sfumato Laboratory Theatre συστάθηκε το 1989 από τους σκηνοθέτες Margarita Mladenova και Ivan Dobchev. Στις περίπου τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης δράσης του, κατέκτησε παγκόσμια εμβέλεια μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγισή του απέναντι στη θεατρική τέχνη. Είναι μέλος της Ένωσης των Θεάτρων της Ευρώπης.

Στο «OOOO – The Dream of Gogol», το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όχι τόσο την απόδοση κειμένων του ρώσου δραματουργού όσο τη διάχυση της θεατρικής ομάδας μέσα στο συγγραφικό έργο, το οποίο αποκτά ονειρική χροιά μέσα από σκηνικά υψηλής αισθητικής, πρωτοποριακή ενδυματολογία και την ερμηνευτική αρτιότητα που εγγυάται η παρουσία της ομάδας Sfumato.

Διασκευή και σκηνοθεσία: Margarita Mladenova, Ivan Dobchev
Σκηνικά και κοστούμια: Daniela Oleg Liahova
Μουσική σύνθεση: Assen Avramov

Ερμηνευτές: Snezhina Petrova, Albena Georgieva, Miroslava Gogovska, Elena Dimitrova, Hristo Petkov, Tzvetan Alexiev, Ognyan Golev, Antonio Dimitrievski

Υποστήριξη: NATIONAL CULTURE FUND BULGARIA

Πατήστε εδώ για την online προπώληση εισιτηρίων 

 

 

Ώρα

(Δευτέρα) 21:00

Τοποθεσία

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΝΕΤΟΝ»

X