ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 7PLY PROJECT

Σάβ07Οκτ12:00Σάβ12:00ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 7PLY PROJECTCONTEMPORARY URBAN CULTURE FESTIVAL12:00 - 12:00(GMT+00:00)

Event Details

Το φεστιβάλ που πιστεύει στους νέους και γοητεύεται από τους αισθητικούς κώδικές τους. Η δωδέκατη συναπτή χρονιά διοργάνωσης είναι ενδεικτική της στοργής με την οποία το κοινό της Θεσσαλονίκης έχει αγκαλιάσει τη μεγάλη γιορτή του skate, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της αστικής κουλτούρας.

Περισσότερα από χίλια έργα ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών έχουν παρουσιαστεί στη διάρκεια διεξαγωγής του 7Ply Project, ενώ το φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει πολυάριθμους διαγωνισμούς και επιδείξεις skateboard, μαθήματα skate, ημερίδες και εργαστήρια με άξονα τη σύγχρονη τέχνη, street dance, προβολές, graffiti σε τοίχους και ειδικά διαμορφωμένες επιφάνειες, συναυλίες και dj sets, δρώμενα κάθε είδους με επίκεντρο τη street κουλτούρα και τα ενδιαφέροντα του νεανικού κοινού.

Διατηρώντας και φέτος το skateboard στον εικαστικό και αθλητικό πυρήνα της θεματικής του, το φετινό 7Ply Project παρουσιάζει ομαδική έκθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας καλλιτέχνες καλούνται να μεταμορφώσουν τη σανίδα του skateboard, ο καθένας με τη δική του οπτική και τεχνική, με απόλυτη αισθητική ελευθερία.

Το αντικείμενο που προκύπτει είναι μια ολωσδιόλου αναγεννημένη σανίδα, προσδιορισμένη από τους εικαστικούς κανόνες που θέτει ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ώρα

(Σάββατο) 12:00 - 12:00(GMT+00:00)

Τοποθεσία

ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ