ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PEEPING TOM

Δευ16Οκτ11:00Δευ13:30ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PEEPING TOM11:00 - 13:30(GMT+00:00)

Τιμή

Δωρεάν συμμετοχή – Περιορισμένες θέσεις.

Event Details

Συστάθηκαν το 2000 από τους Gabriela Corrizo και Franck Chartier στις Βρυξέλλες, σκηνοθέτησαν σειρά έργων τα οποία παρουσιάστηκαν στη διεθνή σκηνή και απέσπασαν σειρά διακρίσεων.

Οι Peeping Tom έρχονται στη Θεσσαλονίκη για τα 52α Δημήτρια, προκειμένου να παρουσιάσουν το Moeder, δεύτερο μέρος της εν εξελίξει οικογενειακής τριλογίας τους με θέμα το πλέγμα πατέρας / μητέρα / παιδί.

Κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους, οι καλλιτέχνες της ομάδας συχνά διεξάγουν workshops και masterclasses σε συνεργασία με θέατρα, σχολές και οργανισμούς. Πρόσωπα ετερόκλητων σχολών και διαφορετικών επιπέδων εξοικείωσης με τον χορό έχουν τη δυνατότητα να εντρυφήσουν στην τεχνικών των ερμηνευτών της ομάδας.

Την εμπειρία αυτή θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν και οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο των Peeping Tom στη Θεσσαλονίκη, όπου η συνοριογραμμή μεταξύ θεάτρου και σύγχρονου χορού θα εξερευνηθεί με τον ιδιαίτερο τρόπο της ομάδας και τα μέλη θα διδαχθούν χορό, θέατρο και φωνητική εξάσκηση, πάντοτε μέσα από το υπερρεαλιστικό αισθητικό φίλτρο των Peeping Tom.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο τηλέφωνο 2313 318 232

Ώρα

(Δευτέρα) 11:00 - 13:30(GMT+00:00)

Τοποθεσία

ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ