ΠΑΡΤΙ ΛΗΞΗΣ 52ΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι των 52ων Δημητρίων φέρνει κοντά όσους έγιναν κοινωνοί της ανάγκης για διάλογο πολιτισμού και ιδεών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, σε ένα πλαίσιο ανοιχτό στο γνωστό και στο άγνωστο.

Μια πόλη, ένας κόσμος, μια μεγάλη πλατφόρμα με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, που έφερε πιο κοντά μας τις κουλτούρες του παγκόσμιου χάρτη, από το Ιράν μέχρι την Κούβα, από  το Βέλγιο μέχρι την Κίνα, από την Ουγγαρία μέχρι την Ιρλανδία, μέσα από δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και περφόρμανς, συναυλίες και εικαστικά, χορό, φωτογραφία, κινηματογράφο, στο πλούσιο φεστιβαλικό σώμα που συνέθεσε την εμπειρία των 52ων Δημητρίων.

Στο μεγάλο closing party που σηματοδοτεί το τέλος του κοσμοπολίτικου πολιτιστικού ραντεβού με motto το «Μια πόλη. Ένας κόσμος», συναντιόμαστε, διασκεδάζουμε, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το μέλλον, όλοι όσοι απολαύσαμε τις εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης και εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή της.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει χορταστικό d.j. set του Βασίλη Σακκά και γιορταστικά beats, ενώ σε ειδικό screening θα προβληθούν έργα των πιο ξεχωριστών δημιουργών που συμμετείχαν στα φωτογραφικά Open Calls. Δε χωρούν άλλες λέξεις, τώρα τον πρώτο λόγο έχει ο χορός!

   

     

  

OPENING PARTY

Η πολιτιστική διαδρομή της ανανέωσης και της εξωστρέφειας, το μεγάλο γοητευτικό ταξίδι της τέχνης, το οποίο με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη θα φέρει κοντά μας τις κουλτούρες του κόσμου, ξεκινά εδώ και αρχίζει με τις μελωδικότερες υποσχέσεις.

Το πάρτι εγκαινίων των 52ων Δημητρίων αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ξεχωριστή εμπειρία ενός φεστιβαλικού οδοιπορικού γεμάτου εμπειρίες και εκπλήξεις.

Ειδικά για την πρώτη βραδιά, ο d.j. Γιάννης Τσουκαλάς ανεβαίνει στα decks και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από μουσικές και ήχους της Ρώσικης Επανάστασης. Ένα πάρτι έναρξης γεμάτο τέχνη… και  επανάσταση…

 

HANDE DALKILIC PIANO RECITAL

Μια αναγνωρισμένη βιρτουόζος του πιάνου, της οποίας η εκφραστική δύναμη σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική την φέρνουν σε επαφή με ολοένα μεγαλύτερα ακροατήρια.

Η Hande Dalkilic γεννήθηκε στην Άγκυρα, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε παιδική ηλικία, αφοσιώθηκε στη μουσική και έλαβε ακαδημαϊκή εκπαίδευση από τα 14, ξεχωρίζοντας για την ώριμη ερμηνεία και την ευρύτητα του ρεπερτορίου της.

Δραστηριοποιείται δισκογραφικά από το 2000, ηχογραφώντας σε παγκόσμια πρεμιέρα τη σονάτα Op.76 του A. Adnan Saygun στην ετικέτα BMP, ενώ έχει παγιώσει τη θέση της στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως πιανίστρια που εκφράζει με ποιότητα και σαφήνεια το έργο σύγχρονων Τούρκων συνθετών.

Το νέο της άλμπουμ, με τίτλο «Tunes of The Upper Euphrates» περιλαμβάνει εννέα φολκ συνθέσεις του Cetin Isikozlu και κυκλοφορεί από την Kalan Music Label.

Έχοντας δώσει ρεσιτάλ και κονσέρτα σε όλο τον κόσμο, η Hande Dalkilic επισκέπτεται τα 52α Δημήτρια για μια εμφάνιση που θα τέρψει τους ακροατές του κλασικού ρεπερτορίου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

https://handedalkilic.com/

AKRAM KHAN COMPANY REPERTOIRE MASTERCLASS

Βασισμένο σε ρεπερτόριο του φημισμένου χορογράφου και χορευτή Akram Khan, το σεμινάριο σύγχρονου χορού με καθηγήτρια την Sarah Cernaux χωρίζεται σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος θα ξεκινά με μάθημα – ζέσταμα το οποίο έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με την τεχνική που χρησιμοποιεί ο Akram Khan στην δουλειά του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από ασκήσεις που αφορούν το ρυθμό, την ταχύτητα, τους κύκλους και τη σιωπή.

Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου επικεντρώνεται στην εκμάθηση χορευτικών φράσεων από την παραγωγή KAASH του ρεπερτορίου της ομάδας του Akram Khan.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τις 9/10 έως και 13/10 , στο Γηπεδο Μπασκετ της ΧΑΝΘ.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό ενηλίκων (σύνολο 30) που θα προκύψουν κατόπιν επιλογής. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν αρχές Οκτωβρίου.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Sarah Cernaux

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 9 /10 – 13/10 καθημερινά 10.00 – 13.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τ 2313 318 232

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://docs.google.com/forms/d/11_t1xYmyIep-Yn1DtUYHYiRWxXDyzfWzDF3qu7V5tkE/edit

ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Μια παράσταση που προσπαθεί να ανασυνθέσει τις πρώτες μέρες της Ρωσικής Επανάστασης μέσα από τα μάτια ενός απλού ανθρώπου που βρέθηκε μέσα στη δίνη της επαναστατικής ορμής για την αλλαγή του κόσμου.

Σήμερα, 100 χρόνια μετά το ξέσπασμα της επανάστασης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει μια σύγχρονη παράσταση για την έννοια της πίστης, μέσα από τα μάτια του ρηξικέλευθου λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Σε σημείωμά του, ο ίδιος ο σκηνοθέτης αναφέρει: «Τι έγινε πραγματικά στη Ρωσία 100 χρόνια πριν; Οι εκπρόσωποι διαφορετικών ιδεολογιών δίνουν διαφορετικά ονόματα στα γεγονότα που συνέβησαν στη Πετρούπολη τον Οκτώβριο του 1917: Αντιδημοκρατικό Πραξικόπημα των Μπολσεβίκων, Οκτωβριανή Εξέγερση του Προλεταριάτου, Εγκληματική Ανταρσία, Ρωσική Σοσιαλιστική Επανάσταση, Ρωσική Αστική Επανάσταση κτλ. Ας είναι.

»Εμείς, οι άνθρωποι του θεάτρου, αφήνουμε τη συζήτηση σχετικά με την πραγματική έννοια του γεγονότος στους ιστορικούς και, βέβαια, στους πολιτικούς, που δουλειά τους είναι να εφευρίσκουν τέτοιου είδους εξηγήσεις.

»Όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι, γνωρίζουμε ότι το γεγονός αυτό είχε, αναμφισβήτητα, εξαιρετικά ισχυρό αντίκτυπο στην πραγματικότητα που βιώσαν οι γονείς μας και στο πώς είναι σήμερα ο κόσμος μας.

»Δημιουργώντας μια παράσταση με θέμα τη Μεγάλη Σοσιαλιστική Ρωσική Επανάσταση, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πρόκληση: να εξετάσουμε και να επανεξετάσουμε τα πιο όμορφα (και πιο σπάνια σήμερα) χαρακτηριστικά του ανθρώπου − τον ενθουσιασμό και την πίστη ότι μια καλύτερη κοινωνική οργάνωση του παράλογου σύγχρονου κόσμου μας είναι εφικτή. Οπλισμένοι με γλυκόπικρη ειρωνεία, που ίσως μας οδηγήσει στη σφαιρικότερη αντίληψη της κατάστασης των πραγμάτων».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Mετάφραση: Αλεξάνδρα Ιωαννίδου,
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις,
Σκηνικά- Κοστούμια: Vytaoutas Narbutas
Μουσική: Martynas Bialobzeskis
Χορογραφία-Κίνηση: Έντι Λάμε
Βοηθός σκηνοθέτη: Αθηνά Σαμαρτζίδου
Οργάνωση παραγωγής: Αθανασία Ανδρώνη
Φωτογραφίες: Τάσος Θώμογλου

Παίζουν:
Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Έφη Δρόσου, Γιάννης Καραμφίλης, Ζωή Λύρα, Ιφιγένεια Μακρή, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Ιωάννης Μαστρογιάννης, Μάριος Μεβουλιώτης, Δημήτρης Μηλιώτης, Αλέξανδρος Μούκανος, Άγγελος Νεράντζης, Χρίστος Νταρακτσής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Τίμος Παπαδόπουλος, Νίκος Ράμμος, Θανάσης Ραφτόπουλος, Αναστάσιος Ροδοβίτης, Ρέα Σαμαροπούλου, Γιάννης Τσάτσαρης, Μαρίνα Τσελεπή, Γιάννης Τσεμπερλίδης, Μίλτος Τσιάντος, Σαμψών Φύτρος.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 21.00

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 18:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ:  Γενική είσοδος: 5 €
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κανονικό εισιτήριο (Θέσεις πλατείας): 10 € / Εκπτωτικό εισιτήριο: 8 € (Θέσεις εξώστη, / Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65) / Ομαδικό εισιτήριο: 7 € (για κρατήσεις άνω των 20 ατόμων)
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ:  Κανονικό εισιτήριο: 13 € (Θέσεις πλατείας) / Κανονικό εισιτήριο: 10 € (Θέσεις εξώστη) / Εκπτωτικό εισιτήριο: 8 € (Φοιτητικό, Άτομα άνω των 65) / Ομαδικό εισιτήριο: 7 € (για κρατήσεις 20 ατόμων και άνω)
ΑΝΕΡΓΟΙ: (για όλες τις παραγωγές του ΚΘΒΕ) Δωρεάν / Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. (για περιορισμένο αριθμό θέσεων)
ΑΤΕΛΕΙΕΣ: Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, ισχύουν ατέλειες ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΑ, ΣΕΗ, Τμημάτων Θεάτρου, Δραματικών Σχολών, Σκηνοθετών.
ΑΜΕΑ: Δωρεάν
Πολύτεκνοι: 5€
Δάσκαλοι-Καθηγητές: 10€

 

 

 

OPEN CALL PHOTOGRAPHY II 52Δ MOMENTS

Παίρνεις μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις της επικράτειας, ένα μακρόπνοο φεστιβάλ – θεσμό του οποίου η εμβέλεια ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Απευθύνεις κάλεσμα συμμετοχής στο κοινό του, ζητώντας να εξαπολυθεί στο πλημμυρισμένο κουλτούρα αστικό ψηφιδωτό με στόχο να κλικάρει κατά ριπάς, επί περίπου ένα μήνα.

Ανοίγεις τη μεγάλη ψηφιακή πλατφόρμα των Δημητρίων στους θεατές και στους επισκέπτες του φεστιβάλ, υποδέχεσαι τις μικρές και μεγάλες στιγμές τους, τις φωτογραφικές εντυπώσεις από τα δρώμενα, τα προσωπικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media, τις selfies, τις group photos και τα οπτικά ντοκουμέντα που κατέγραψαν στο διάστημα της σημαντικής γιορτής του πολιτισμού. Στο τέλος όλων αυτών, πακετάρεις τη δράση σε ένα special screening και γιορτάζεις τη συνέργεια διοργάνωσης και κοινού με μια μεγάλη γιορτή, στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, κατά την οποία θα προβληθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο slide show μέρους των φωτογραφιών.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τέσσερις εβδομάδες πολιτισμού και οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, καθώς και όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν τα δρώμενα, θα κάνουν τη δική τους οπτική καταγραφή μέσα από κάμερες και smartphone. Ανεβάστε τις εικόνες σας σε όλο το διάστημα του φεστιβάλ στο dimitria. thessaloniki.gr και γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής των Δημητρίων. See you out there!

 

OPEN CALL ARTS PHOTOGRAPHY I

Όταν το framework των 52ων Δημητρίων περνά σε πρώτο πλάνο και η έννοια του πλαισίου, η οποία ενέπνευσε τη σχεδιαστική προσέγγιση του φεστιβάλ διευρύνει το κάδρο σε όλους όσους εκτιμούν την τέχνη, η συλλογικότητα, το δημιουργικό κέφι και το ανοιχτό πνεύμα παίρνουν τον κεντρικό ρόλο.

Τα Δημήτρια απευθύνουν open call σε όλους τους φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με κοινό framework τις Τέχνες. Στείλτε τις καλύτερες Φωτογραφίες με θέμα τις Τέχνες – θέατρο, εικαστικά, μουσική, χορός, performances, δράσεις και κάθε τύπου εκδηλώσεις κουλτούρας.

Το ίντερνετ είναι η απέραντη γκαλερί του καιρού μας, και είναι ανοιχτή σε όλους, επομένως τα Δημήτρια ανοίγουν το δικό τους ψηφιακό εκθετήριο στην ιστοσελίδα dimitria. thessaloniki.gr και προσβλέπουν στη συμμετοχή σας.

Ανεβάστε έως πέντε ασπρόμαυρες, οριζόντιες φωτογραφίες με θέμα τις Τέχνες στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι εικόνες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στις 12:00, ενώ στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, μια ανθολογία των πιο ξεχωριστών φωτογραφιών θα προβληθούν σε ειδικό screening στο Labattoir. Τη φετινή χρονιά και για πρώτη φορά, in the framework of Dimitria… μπορείς να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τη δουλειά σου με τους πάντες.

Σημαντική σημείωση:
Μόνο φωτογραφίες α/μ – Οριζόντιες Τύπος αρχείου:.jpg width 2000px 300dpi Χρώμα: Α / Μ

Προσανατολισμός: Οριζόντιες Παράδειγμα ονόματος αρχείου: Paul_Brant_01_ # 52DFramework.jpg

Συμμετοχή: Δωρεάν

Προβολές: Labattoir–Σφαγεία

Προθεσμία: 16.10.2017 // 12.00

OPEN CALL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Θέμα: Τέχνες

 

ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Τσιτσάνης, Βαμβακάρης, Χιώτης, Καλδάρας, Περιστέρης, Γενίτσαρης και Τατασόπουλος, «Αχάριστη» και «Χωρίσαμε ένα δειλινό», «Ο πασατέμπος» και «Το μαγκαλάκι», μπουζούκι, μπαγλαμάς, φωνές και κιθάρες δίνουν τον αλάνθαστα αυθεντικό τόνο της ελληνικής μουσικής παράδοσης σε μια εκδήλωση σε νοσταλγική κλίμακα που θα προσφέρει χαρές και συγκινήσεις.

Το σύνολο λαϊκής – ρεμπέτικης μουσικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μια ανθολογία αξέχαστων αγαπημένων λαϊκών και ρεμπέτικων τραγουδιών, από γνωστούς συνθέτες, με αφετηρία τη Σμύρνη και τη Μικρά Ασία και προορισμό τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Η θεματολογία των στίχων, γνωστή στους περισσότερους, κινείται ανάμεσα στην ξενιτιά και τον έρωτα, την μαγκιά και τη φυλακή, τη φτώχεια και τον πόνο. Στο οκτέτο συμμετέχουν μαθητές γυμνασίου και λυκείου που αγαπούν το συγκεκριμένο είδος μουσικής και μέσα από την αφοσίωσή τους κατορθώνουν να διαδώσουν ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Ρεμπέτες:
Κοψαχείλης Άγγελος: φωνή-μπουζούκι
Γρηγοριάδης Χρυσόστομος: μπαγλαμαδάκι
Βασάρα Φρόσω: φωνή
Αλεξανδρίδης Γιώργος: κιθάρα
Κοντοπίδης Μιχάλης: κιθάρα
Τσαναξής Άγγελος: φωνή-μπουζούκι
Μπλένιος Σπύρος: μπουζούκι
Πεχλιβάνης Γρηγόρης: μπουζούκι

Υπεύθυνος συνόλου: Θοδωρής Κατσαούνης

Τραγούδια:
1.ΑΧΑΡΙΣΤΗ-Τσιτσάνης
2.ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ-Τσιτσάνης
3.ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ-Τσιτσάνης
4.ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ-Βαμβακάρης
5.ΑΤΑΚΤΗ-Βαμβακάρης
6.ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ-Τσιτσάνης
7.Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ-Χιώτης
8.ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΑΚΙ-Περιστέρης
9.ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ-Περιστέρης
10.ΝΥΧΤΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ-Καλδάρας
11.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΠΡΩΙ-Τσιτσάνης
12.ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΦΕΡΤΕ ΒΟΤΑΝΑ-Τατασόπουλος
13.ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΣ-Γενίτσαρης
14.ΠΑΜΕ ΤΣΑΡΚΑ-Τσιτσάνης

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

Η λαϊκή τέχνη συναντά το πεντάγραμμο, σε ένα πρωτότυπο δρώμενο του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Βασισμένο σε ιδέα και κείμενα του μαθητή Νικόλα Κούλελη, το θέατρο σκιών Καραγκιόζη επενδύεται μουσικά από το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του γυμνασίου του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Με περίπου 370 μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου την τρέχουσα χρονιά στο σπουδαστικό δυναμικό του, και με το διδακτικό προσωπικό να ανέρχεται στους 100 περίπου καθηγητές, το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης αποτελεί πρότυπο εκπαιδευτικό θεσμό, δίνοντας στους μαθητές του τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους αισθητήριο μέσα από την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Στη διάρκειας 60 λεπτών παράσταση, οι περιπέτειες του Καραγκιόζη συνοδεύονται από τραγούδια και σκοπούς από όλη την Ελλάδα και το βιολί, η γκάιντα, το κανονάκι, το κλαρίνο και το σαντούρι εναρμονίζονται με την τεχνοτροπία του θεάτρου σκιών.

Μουσική επιμέλεια, υπεύθυνη συνόλου: Αργυρίου Βενετσιάνα
Θεατρική ιδέα, κείμενα: Νικόλας Κούλελης

Συμμετέχουν:
Άκης Παπαεμμανουήλ – βιολί
Χρήστος Βογινδρούκας – γκάιντα
Κουρελάρου Σπυρίδων – κανονάκι
Καραγιάννης Εμμανουήλ – κλαρίνο
Καραγιαννίδου Αννα-Μαρία, Βουτυρή Θεοδώρα – σαντούρι
Μαρκόπουλος Γιώργος, Νικόλας Κούλελης – θέατρο σκιών

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

MASTERCLASS ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Ένα masterclass που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών, απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα προκύψουν κατόπιν επιλογής. Περιλαμβάνει τρία τρίωρα μαθήματα, τα οποία αναπτύσσουν την προβληματική της σύγχρονης θεατρικής κριτικής τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και σε επίπεδο πρακτικής.

Διδάσκουν:  Σάββας Πατσαλίδης, Καθηγητής Θεατρολογίας ΑΠΘ, Κριτικός Θεάτρου και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών / Ζωή Βερβεροπούλου, Επ. Καθηγήτρια ΑΠΘ, κριτικός θεάτρου, μέλος της Ελληνικής Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Με την Ελληνική ένωση κριτικών θεάτρου και παραστατικών τεχνών και την υπηρεσία νεώτερων μνημείων & τεχνικών έργων κεντρικής Μακεδονίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τ 2313 318 232

To masterclass θα πραγματοποιηθεί στίς 7,8 και 22/10 απο τις 11.00 – 14.00.

Δηλώσεις συμμετοχής έως στις 25/09/2017 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:  goo.gl/forms/oCnfcUg2pwXYP4I6  Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα και από ένα σύντομο βιογραφικό των 150 λέξεων περίπου.