Εθελοντές

Γίνε και συ  εθελοντής στα 54α ΔΗΜΗΤΡΙΑ!

Το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό διεθνές φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, τα Δημήτρια, στην 54η έκδοσή τους, θα πραγματοποιηθούν φέτος από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου 2019. Προτείνουν για ακόμη μια φορά ένα ιδιαίτερα καινοτόμο και πλούσιο πρόγραμμα στο θέατρο, την μουσική, τον λόγο, τον χορό, τον κινηματογράφο και τα εικαστικά, κεντρίζοντας καλλιτεχνικές αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες. Για έναν ακόμη Οκτώβρη, κόντρα στην εσωστρέφεια και τους δύσκολους καιρούς, τα Δημήτρια προσκαλούν τη Θεσσαλονίκη και τον υπόλοιπο κόσμο σε μια μεγάλη γιορτή τέχνης και πολιτισμού.

Σε χρειαζόμαστε! Ένα μέρος της δράσης μας στηρίζεται και στη δική σου εθελοντική εργασία.  Οι εθελοντές μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στο να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία το φετινό πρόγραμμα  Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας! Είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να βοηθήσεις στο νόημα του θεσμού αυτού, που δεν είναι άλλος από τον πολιτισμό χωρίς όρια και σύνορα και μια Θεσσαλονίκη της τόλμης, του κοσμοπολιτισμού και της δράσης!

Εάν επιθυμείς να γίνεις εθελοντής,  συμπλήρωσε εδώ την Αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο της ομάδας Εθελοντισμού Βασίλη Βασιλειάδη: τηλ. 2313 318530 v.vasileiadis@thessaloniki.gr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι του Φεστιβάλ:

www.dimitria.thessaloniki.gr
https://www.facebook.com/DimitriaFestival/
https://twitter.com/dimitriafest
https://gr.pinterest.com/dimitriafestival/
https://issuu.com/thesscity
https://www.youtube.com/channel/UCnLy01JMy3pQApXiX-2CcDQ