Οκτώβριος

18Σεπ(Σεπ 18)00:0015Οκτ(Οκτ 15)00:00OPEN CALL ARTS PHOTOGRAPHY IΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ(Σεπτέμβριος 18) 00:00 - (Οκτώβριος 15) 00:00 ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Event Details

Όταν το framework των 52ων Δημητρίων περνά σε πρώτο πλάνο και η έννοια του πλαισίου, η οποία ενέπνευσε τη σχεδιαστική προσέγγιση του φεστιβάλ διευρύνει το κάδρο σε όλους όσους εκτιμούν την τέχνη, η συλλογικότητα, το δημιουργικό κέφι και το ανοιχτό πνεύμα παίρνουν τον κεντρικό ρόλο.

Τα Δημήτρια απευθύνουν open call σε όλους τους φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με κοινό framework τις Τέχνες. Στείλτε τις καλύτερες Φωτογραφίες με θέμα τις Τέχνες – θέατρο, εικαστικά, μουσική, χορός, performances, δράσεις και κάθε τύπου εκδηλώσεις κουλτούρας.

Το ίντερνετ είναι η απέραντη γκαλερί του καιρού μας, και είναι ανοιχτή σε όλους, επομένως τα Δημήτρια ανοίγουν το δικό τους ψηφιακό εκθετήριο στην ιστοσελίδα dimitria. thessaloniki.gr και προσβλέπουν στη συμμετοχή σας.

Ανεβάστε έως πέντε ασπρόμαυρες, οριζόντιες φωτογραφίες με θέμα τις Τέχνες στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι εικόνες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στις 12:00, ενώ στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, μια ανθολογία των πιο ξεχωριστών φωτογραφιών θα προβληθούν σε ειδικό screening στο Labattoir. Τη φετινή χρονιά και για πρώτη φορά, in the framework of Dimitria… μπορείς να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τη δουλειά σου με τους πάντες.

Σημαντική σημείωση:
Μόνο φωτογραφίες α/μ – Οριζόντιες Τύπος αρχείου:.jpg width 2000px 300dpi Χρώμα: Α / Μ

Προσανατολισμός: Οριζόντιες Παράδειγμα ονόματος αρχείου: Paul_Brant_01_ # 52DFramework.jpg

Συμμετοχή: Δωρεάν

Προβολές: Labattoir–Σφαγεία

Προθεσμία: 16.10.2017 // 12.00

OPEN CALL ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Θέμα: Τέχνες

 

Ώρα

Σεπτέμβριος 18 (Δευτέρα) 00:00 - Οκτώβριος 15 (Κυριακή) 00:00

Τοποθεσία

ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

26ης Οκτωβρίου 35

18Σεπ(Σεπ 18)00:0016Οκτ(Οκτ 16)12:00OPEN CALL PHOTOGRAPHY II 52Δ MOMENTSΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ 52ΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΙΓΜΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ(Σεπτέμβριος 18) 00:00 - (Οκτώβριος 16) 12:00 ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Event Details

Παίρνεις μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις της επικράτειας, ένα μακρόπνοο φεστιβάλ – θεσμό του οποίου η εμβέλεια ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Απευθύνεις κάλεσμα συμμετοχής στο κοινό του, ζητώντας να εξαπολυθεί στο πλημμυρισμένο κουλτούρα αστικό ψηφιδωτό με στόχο να κλικάρει κατά ριπάς, επί περίπου ένα μήνα.

Ανοίγεις τη μεγάλη ψηφιακή πλατφόρμα των Δημητρίων στους θεατές και στους επισκέπτες του φεστιβάλ, υποδέχεσαι τις μικρές και μεγάλες στιγμές τους, τις φωτογραφικές εντυπώσεις από τα δρώμενα, τα προσωπικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media, τις selfies, τις group photos και τα οπτικά ντοκουμέντα που κατέγραψαν στο διάστημα της σημαντικής γιορτής του πολιτισμού. Στο τέλος όλων αυτών, πακετάρεις τη δράση σε ένα special screening και γιορτάζεις τη συνέργεια διοργάνωσης και κοινού με μια μεγάλη γιορτή, στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, κατά την οποία θα προβληθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο slide show μέρους των φωτογραφιών.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τέσσερις εβδομάδες πολιτισμού και οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, καθώς και όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν τα δρώμενα, θα κάνουν τη δική τους οπτική καταγραφή μέσα από κάμερες και smartphone. Ανεβάστε τις εικόνες σας σε όλο το διάστημα του φεστιβάλ στο dimitria. thessaloniki.gr και γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής των Δημητρίων. See you out there!

 

Ώρα

Σεπτέμβριος 18 (Δευτέρα) 00:00 - Οκτώβριος 16 (Δευτέρα) 12:00

Τοποθεσία

ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

26ης Οκτωβρίου 35