Πάρτι λήξης 50ών Δημητρίων

Κυρ18Οκτ23:00Πάρτι λήξης 50ών Δημητρίων23:00(GMT+00:00)

Event Details

Χορεύουμε, τραγουδάμε, αποχαιρετιόμαστε!

Όλοι όσοι συμμετείχαν στα φετινά 50ά Δημήτρια, εθελοντές, συντελεστές, κοινό, καλλιτεχνική επιτροπή και φυσικά σύσσωμο όλο το Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ Δημητρίων και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δίνουν ραντεβού την Κυριακή 18 Οκτωβρίου για την “τελευταία παράσταση” στο Maison Crystal.

Ξεκινάμε στις 22.30 με τη Μουσική Ομάδα «Ηλιοδρόμιο» από τη Θεσσαλονίκη.

Ηλιοδρόμιο σημαίνει δρόμος αλλά και τόπος ήλιου. Ένας χώρος δηλαδή, όπου γεννιέται και αναπτύσσεται το φως της ψυχής, κατ’ αναλογία προς τον ήλιο, «τον έκγονο του αγαθού». Η μουσική έχει την ιδιότητα να τρέφει και να γεωμετρεί την ψυχή του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια και την ολοκλήρωση αυτού. Το ανθρώπινο σώμα έρχεται να δώσει σάρκα και οστά στη ρυθμική αλλά και μελωδική υπόσταση της μουσικής, μέσα στον αέναο παλμό της.

Οι μουσικές δημιουργίες του «Ηλιοδρoμίου», έχουν αφετηρία πρωτότυπες τροπικές συνθέσεις με έντονα αυτοσχεδιαστική διάθεση, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια νέα μουσική γλώσσα που βασίζεται πρωτίστως σε ήχους μουσικών παραδόσεων της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου.

Την ομάδα αποτελούν οι (αλφαβητικά):
Στέλλα Καμπουρίδου | Καβάλι
Βασίλης Ζιγκερίδης | Κανονάκι
Ηλίας Σαρηγιαννίδης | Λαούτο & Σύνθεση
Ζωή Κσελοπούλου | κρουστά
Αλέξης Κούστας | Τραγούδι
Στέφανος Σεκέρογλου | βιολί
Μηνάς Βακαλούδης | Κοντραμπάσο
Νίκο Βαρελά | κρουστά

Συνεχίζουμε από τις 00.00 και μέχρι πρωίας με μουσικές από τον Στέφανο Τσιτσόπουλο (ίσως και άλλους Dj’s έκπληξη, ποιός να ξέρει!)

Είστε όλοι καλεσμένοι.
Γλέντι και κέφι μέχρι ….τελικής πτώσης!!  H Αθηναική Ζυθοποιία θα μας υποστηρίξει με μπύρες αλλά επειδή οι μπύρες δεν είναι ποτέ αρκετές μπορείτε άνετα να φέρετε και τα ποτά σας.

Και μην ξεχνάτε: Ραντεβού του χρόνου!

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη

Ώρα

(Κυριακή) 23:00(GMT+00:00)

Τοποθεσία

ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ (ΠΡΩΗΝ MAISON CRYSTAL)