INSPECTOR GENERAL

Τρί10Οκτ21:00INSPECTOR GENERALΑΠΟ ΤΟ TEATRUL DE COMEDIE -ΡΟΥΜΑΝΙΑ21:00(GMT+00:00)

Τιμή

10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο. Προσκλήσεις σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

Event Details

Ο «Επιθεωρητής» του Γκόγκολ, έργο που συγκαταλέγεται στα κορυφαία των παγκόσμιων γραμμάτων, είναι μια διαχρονική ιστορία για την εξουσία και τις ψευδαισθήσεις της, για τη φύση της διαφθοράς και το άκαμπτο πρόσωπο της γραφειοκρατίας.

Περιληπτικά: Σε μια ασαφή γεωγραφική και πνευματική επικράτεια, ένας ταξιδιώτης ο οποίος καταφθάνει στην πρωτεύουσα συνοδευόμενος από τον υπηρέτη του συγχέεται με τον Γενικό Επιθεωρητή του οποίου η άφιξη αναμένεται από στιγμή σε στιγμή. Ένας ολόκληρος μηχανισμός διαφθοράς κινητοποιείται παρουσία του ψευδοαξιωματούχου.

Η σταδιακή αποκάλυψη της αλήθειας αλλάζει δραματικά την κατάσταση, τα πραγματικά χαρακτηριστικά των πρωταγωνιστών ξεγυμνώνονται με αφοπλιστικό τρόπο.

Το Teatrul de Comedie προσεγγίζει το αριστούργημα της παγκόσμιας γραμματείας με καυστικό χιούμορ και μέσα από ακραίες κωμικές καταστάσεις.

Eρμηνεύουν: Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Ion Chelaru/Vladimir Găitan, Nicolae Urs, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi, Gheorghe Dănilă, Dragoş Huluba, Florin Dobrovici, Ana Maria Lazăr, Bogdan Ghiţulescu

Διασκευή – σκηνοθεσία: Horaţiu Mălăele
Σκηνικά – κοστούμια: Lia Manţoc
Μουσική: Dorina Crişan Rusu
Βοηθός σκηνοθέτη: Corina Constantinescu
Βοηθός ντιζάινερ: Vali Ighigheanu
Μουσική εκπαίδευση: George Marcu

 

Ώρα

(Τρίτη) 21:00(GMT+00:00)

Τοποθεσία

ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ