ΠΑΡΤΙ ΛΗΞΗΣ 52ΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ

Οκτώβριος, 2017

Κυρ22Οκτ22:30ΠΑΡΤΙ ΛΗΞΗΣ 52ΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ22:30 LABATTOIR

Τιμή

Είσοδος ελεύθερη.

Event Details

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι των 52ων Δημητρίων φέρνει κοντά όσους έγιναν κοινωνοί της ανάγκης για διάλογο πολιτισμού και ιδεών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, σε ένα πλαίσιο ανοιχτό στο γνωστό και στο άγνωστο.

Μια πόλη, ένας κόσμος, μια μεγάλη πλατφόρμα με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, που έφερε πιο κοντά μας τις κουλτούρες του παγκόσμιου χάρτη, από το Ιράν μέχρι την Κούβα, από  το Βέλγιο μέχρι την Κίνα, από την Ουγγαρία μέχρι την Ιρλανδία, μέσα από δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και περφόρμανς, συναυλίες και εικαστικά, χορό, φωτογραφία, κινηματογράφο, στο πλούσιο φεστιβαλικό σώμα που συνέθεσε την εμπειρία των 52ων Δημητρίων.

Στο μεγάλο closing party που σηματοδοτεί το τέλος του κοσμοπολίτικου πολιτιστικού ραντεβού με motto το «Μια πόλη. Ένας κόσμος», συναντιόμαστε, διασκεδάζουμε, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το μέλλον, όλοι όσοι απολαύσαμε τις εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης και εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή της.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει χορταστικό d.j. set του Βασίλη Σακκά και γιορταστικά beats, ενώ σε ειδικό screening θα προβληθούν έργα των πιο ξεχωριστών δημιουργών που συμμετείχαν στα φωτογραφικά Open Calls. Δε χωρούν άλλες λέξεις, τώρα τον πρώτο λόγο έχει ο χορός!

   

     

  

Ώρα

(Κυριακή) 22:30

Τοποθεσία

LABATTOIR

26ης Οκτωβρίου 35 Τ: 2313 318 203

X