Πάρτυ έναρξης

Οκτώβριος, 2016

Σάβ01Οκτ10:00Πάρτυ έναρξης10:00 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Event Details

Κόσμος πολύς, προσμονή μεγάλη, χαράς το εγκώμιον και πολιτισμού γιορτή. Με το ένα, με το δύο, με το τρία και φυσικά με τα 51α Δημήτρια, πάμε και…το γλεντάμε! Γιατί αυτό είναι το πνεύμα του φετινού Αστυβάλ: μια συνύπαρξη πολιτισμού και προβληματισμού, μια σύναξη πνεύματος και δράσης, εμποτισμένη όμως με οίνους και ήχους, που θα σας βάλουν με το καλώς ήρθατε στον κόσμο τους.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα πάρτυ, που όμως συνομιλεί ευθέως με την έκθεση της Yoko Ono, μιας και το σάουντρακ της βραδυάς, το επιμελείται ο Γιάννης Τσουκαλάς. Ο μουσικός επιμελητής της δοξασμένης παράστασης- ντοκουμέντο «Τηλέμαχος- Should I Stay or Should I Go», των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη, που λάτρεψε το Βερολίνο, θα διαλέξει ήχους και θα σπινιάρει στα πικ απ νότες, που συνομιλούν ευθέως τη Νέα Υόρκη, πατρίδα της Όνο, μα και τη Θεσσαλονίκη του, μιας και τυγχάνει όσο λίγοι στην πόλη, να είναι μύστης και γνώστης του Dj-ing και της ιστορίας του ρυθμού σ’ όλα τα επίπεδα.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια νύχτα όπου ο Lennon θα συνομιλήσει με τον Αγγελάκα, ο Σαββόπουλος με τους Ramones και τα Ξύλινα Σπαθιά με τον Lou Reed. Ναι, το πάρτυ έναρξης των φετινών Δημητρίων, χορεύει, αφουγκράζεται και γλεντάει με μουσικές εξαίσιες και στυλ τοπικοδιαπλανητικό, ως μας πρέπει. Είμαστε Θεσσαλονίκη, αλλά και κόσμος, είμαστε ένα χθές αλλά κι ένα τώρα, έδώ, εκεί, παντού, αύριο, όλες οι νύχτες, μια γιορτή!

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος Ελεύθερη.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα

(Σάββατο) 10:00

Τοποθεσία

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Εγνατίας 154 (εντός ΔΕΘ-HELEXPO) 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ: 2310 240 002

X